Εταιρικό Προφίλ

H Smart Trade Hellas IKE, ιδρύθηκε το 2014 με βασικό αντικείμενο την διανομή καινοτόμων προϊοντων στην ελληνική αγορά και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Smart Wall Paint για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η SmartWallPaint ιδρύθηκε το 2011 από τον Ronan Clarke. O Ronan ηγείτο μιας επιτυχημένης κατασκευαστικής επιχείρησης και ένας πελάτης του είχε ζητήσει να εξοπλίσει όλους τους εσωτερικούς χώρους του γραφείου του με ασπροπίνακες. Οι υφιστάμενοι ασπροπίνακες είναι ακριβοί, δύσκολοι και δαπανηροί στη μεταφορά τους, δύσκολοι στην εγκατάστασή τους και δεν προσαρμόζονται απόλυτα στην αρχιτεκτονική των γραφείων, όπως στις πρίζες, τους διακόπτες φωτισμού, τις πόρτες κλπ. Έτσι, ο Ronan αποφάσισε να αναπτύξει μια έξυπνη βαφή, η οποία θα μετατρέπει κάθε επίπεδη επιφάνεια σε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο ασπροπίνακα! Μια επιχείρηση που είναι καινοτόμος, είχε εξαγωγικές δυνατότητες και αγκάλιασε νέες τεχνολογίες και αυτό οδήγησε στο σχηματισμό της SmartWallPaint.

Για μια περίοδο 2 ετών η SmartWallPaint, συμμετείχε σε εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη και το πρώτο της προϊόν, το SmartWallPaintσε Λευκή απόχρωση κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2011 και πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει και το SmartWallPaintσε διαφανές. Το SmartWallPaint διακινείται παγκοσμίως μέσω διανομέων και αρκετών σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την γκάμα προϊόντων, να συνεχίσει να επεκτείνει τη διεθνή βάση πελατών της και αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν.